Tervetuloa matkalle aurinkoon!

perjantai 24. syyskuuta 2010

Komeat oli luvut tänään, yli tuhat kurkkausta aurinkoon!!! Kiitos teille kaikille ja varsinkin kommentoijille. Loppusukukin voisi kunnostautua sen verran, että ilmoittautuu blogin
lukijaksi ;- ) 
Suurin osa blogin kuvista on kyllä Petrin ottamia, mutta tämä kerta on poikkeus, koska suurin osa näistä on minun näppäisyjä.

Täälläkin on huoneita vuokrattavana!

Tänään tulee vähän valokuvia hotellin ympäristöstä. Kävimme kävelemässä korttelin ympäri, johon menikin aikaa ainakin viisi minuuttia. Sitten jatkoimme vähän pidemmälle ja kuvia on napsittu sieltä täältä.

Jätskitauko korttelin puolivälissä.








Pyykkipussit mukaan vaan ja täällä tulee puhdasta!


 Remontoi tästä mieleisesi! Monien mahdollisuuksien talo! Voit vielä vaikuttaa sisustusmateriaaleihin ja varustelutasoon! Muokkaa puutarhasta mieleisesi keidas!



Carrefourin edessä oleva juurakoista tehty lohikäärmehirvi


Flying vegetables -ravintola houkuttelee vihanneksillaan

 Keittiö on tässä



Ja tässä ateriat: Ilona otti paistettua riisi ja katkarapuja sekä appelsiinimehua, Samuli ja E-P ankkaa ja keitettyä riisiä sekä sitruunamehua, Laura tilasi katkarapukeittoa kookoksella "not spicy", hiki tuli silti, jääteen kera ja Petrillä on paistettua ankkaa valkosipulilla maustettuna sekä tietysti Leo.



Ravintolaan ilmestyi tyttö koulupuvussaan käsityön kanssa. Ruuan jälkeen oli ihan pakko mennä katsomaan, mitä tyttö teki. Eli nyt seuraa  uusi käsityövinkki sateisiin päiviin: 
Tarvitset puupalikan, johon tehdään keskelle pitkä aukko ja sen ympärille naputellaan pienehköjä nauloja. Molempiin päihin sahataan pienet lovet langan pitimiksi. Käsityön tekemiseen tarvitaan lankaa sekä virkkuukoukku ja näppärät sormet.

 Kieputa lanka ylös alas jokaisen naulan takaa. Älä siis kierrä naulaa ympäri, vaan tee v-kirjaimia. Kiinnitä lanka päätyloveen, jotta se ei karkaa.



Nosta virkkuukoukulla alla olevat silmukat naulojen yli sekä ylhäältä ja alhaalta. Siirrä niitä työn keskelle ja paina alas. Ja sitten uusi kierros v-kirjaimia...

Huomenna onkin luvassa retki Siam Parkiin Bangkokiin. Siellä on vesipuisto sekä huvilaitteita. Tarjontaa voi tutkia täältä: http://www.siamparkcity.com/en/home.php

Puistossa on tarkoitus viettää koko päivä ja sitten vielä mennä Baiyoke-hotellin näköalatasanteelle ihastelemaan näkymiä. Baiyoke on Thaimaan korkein rakennus, 309 m. Näköalatasanne on kerroksessa 84 ja näköalat ovat huikeat kaupungin ylle!
Olemme olleet tässä hotellissa yötä Päivin ja Arin kanssa keväällä 2009. Huoneemme olivat silloin 74. kerroksessa. Eero-Pekan ainoa toive tälle matkalle oli, että hän pääsisi pilvenpiirtäjään. Siksipä varasimme hotellista nytkin huoneen kahdeksi yöksi. Näytetään lapsille suurkaupunkia ja sen nähtävyyksiä hotellin uima-allasta unohtamatta.

Hotellin kotisivut löytyvät tästä: http://baiyokesky.baiyokehotel.com/

Olin tänään River-hotellin saunaillassa ainoana naisena ja pääsen nyt raportoimaan teille sisareni miesten salaiset saunailtapuheet: Ensin puhuttiin vähän naisista ja kehuttiin heitä. Sitten oli pitkä ja perinpohjainen keskustelu uskontojen kannattajamääristä. Sitä varten tarvittiin jo googlekin apuun. Tiesittekö, että kristittyjä on yli 2,1 miljardia, kun muslimeita on vain 1,4 miljardia?
Seuraavaksi siirryttiin karppaukseen, jossa sateli pitsanpohja- ja sämpylävinkkejä. Rasvat ja niiden terveellisyys innosti vilkkaaseen mielipiteidenvaihtoon. Erilaiset sängyt ja patjat arvioitiin myös monelta kantilta...  Vesisänky vei pisteet kotiin!
Alkoholilla eikä naisella ollut mitään osuutta keskusteltaviin asioihin ;-)

Hyvää yötä!



5 kommenttia:

Vissy kirjoitti...

Kuvat olivat hienoja, ja kiitos paljon lahjasta, Ollaan pelailtu Oskun kanssa joka välissä!

T: Visa

Anonyymi kirjoitti...

Täällä yövuorossa istuskelen ja ihailen teijän kuvia. Hyvältä näyttää. Täällä tällä hetkellä 10 astetta.
Just äsken varasin lentoliput. Oon Bangkokissa 13.11 aamulla. Enää vajaa pari kuukautta ni pääsen lämpöön.
T:Hanna S.

Anonyymi kirjoitti...

kyllä teillä virtaa riittää, ihan väsyttää jo katsellen ja lukien. Miten lie koulun kanssa, mahtaako siellä sellaista edes muistaa. Tänään on ihana aurinkoinen sunnuntaipäivä ja olemme kotosalla. Maalle teki mieli, mutta oli pakollisia asioita olla kotona. Roope ja Lasse ovat vierailleet ja Roope vierastaa vieläkin, ainakin hieman. Vaarilla oli la ja su töitä, mutta ne ovat nyt tehty, kuulemma. Lämpiä halauksia toivottaa vaari ja mummi.

Liisa kirjoitti...

vMinäkin yritin kirjautua sisään, saa nähdä onnistuinko.
Tarkkailkaa ettei teille vaan kasva suomut ja evät, kun noin paljon uitte.
Kuvia katsellessa tuli mieleen, että pitäisikö eläkeläisenkin ottaa pari viikkoa lomaa ja lähteä lämpöön.
Terv. Liisa Porvoosta

Anonyymi kirjoitti...

Moikka ja terveiset syksyisestä Teiskosta. Täällä on aamuisin jo aika viileää ja sumua johonkin kello 10.00 saakka. Mutta päiväsellä ei ole ollut pilven hattaraakaan taivaalla. Mitenkäs se Ilona oikein ehtii sen kirjeen kirjoittamaan josta oli ennen lähtöä puhe?? Ettei aika vaan menisi lätäkössä loikoilessa ja rapuja mutustellessa! Rupean pakkailemaan jahtireppua ja suunnistamaan kohti metsää. Lintuja, sieniä ja puolukoita piisaa. Tv. Tuomas ja muut mettästä.