Tervetuloa matkalle aurinkoon!

maanantai 29. marraskuuta 2010



Joulunodotus näkyy täälläkin jo katukuvassa eikä vain tavaratalojen sisällä. Kesävaatteet sekä kuuma auringonpaiste ei vaan yhdisty yhtään joulutunnelmaan - onhan siihen vielä paaaaaljon aikaakin.








Riverin respantäti "Tuula" kertoi eilen, että Royal Garden Plazalla on hienoja kukkia tänään viimeisen päivän. No koko poppoo autoon ja katsomaan.
Sisääntuloaulassa olikin komeita asetelmia, myyntipöytiä sekä orkideakilpailun osanottajakukkaset.
Seuraavana hieman kuvia tapahtumasta
pari...
     ..... kymmentä    ;-)















































































































































Niin on ihania, että voisi harkita joko kasvattajan uraa tai vaan muuten perustaa puutarhan...
Lisää ihanuuksia kansiossa marraskuu2!!

Matkalla kotiin (vauhdissa) otettu kuva paikallisesta autokoulusta.
Kansiosta löytyy muutama muukin matkavalokuva ;-)





Illalla kävimme Foodlandilla syömässä. Tiskin äärestä pääsi seurailemaan kokkien ja muun keittiöhenkilökunnan työskentelyä.
Lapset söivät kanakorin ja me Petrin kanssa otimme thaikkupöperöitä. On täällä vähän jo mausteiden makuun päässyt, kun Petri totesi vaihdettuamme puolivälissä ruokailua annoksia, että eipä olisi uskonut, että minäkin syön jo niin tulista ruokaa. Meillä on siis tapana ottaa kaksi eri annosta ja syödä ne puokkiin.
Jälkkäriksi muille jätskit ja mulle mustikkajuustokakkuviipale!

Kotimatkalla bongasimme vielä tämän thaikkuärräkyltin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kukkakuvia, näyttää oikein paratiisilta sinulle Laura! Kuten edelliset rantahiekkakuvat lapsille, tai kaikille!
Täällä on eri keli, pakkasta -20 ja lumi maassa. Pojat avasivat viikonloppuna luistelukauden ja minä hiihtokauden Kaupin lumetetulla ladulla! Harvoin ovat nämä marraskuussa onnistuneet, jos koskaan. t. Katri ja poppoo

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...Samat sanat kuin Katri.Viikonloppuna juuri ihailin omaa orkideaani se on kuin leskenlehti keväällä noiden upeiden rinnalla vaan mikäpä täällä pimeässä noin upeaksi kasvaisi.Taatalla otetaan huomenna tikit pois.terv mummu.

j kirjoitti...

Oih mitä kukkia! Pitäisköhän alkaa..;)

Anonyymi kirjoitti...

Heissan Laura! Kävin ihailemassa teidän sieltä lähettämiä kauniita orkidean kuvia..aivan upeita!!Täällä jo joululaulut soi ja kalentereissa on avattu ensimmäinen luukku.Ostin lastenlapsille vähän tekemistä,että aika kuluu..Hauskaa loman jatkoa teille koko perheelle1 terv.Leena

Anonyymi kirjoitti...

Wau! mitä kukkia, nyt tuumasta toimeen.Niitä nyt Ilona kasvattamaan ja lamput loistamaan. Pojat ovatkin varmoja apulaisia. Terkkuja Virosta. Sielläkin oli joulua ja paljon pidemmällä kuin meillä, ah, niin paljon ihanina jouluvaloja ja koristeita. Saispa vaan vaarin innostumaan noista valoista jo nyt!eikä aattona. Iloisia paiviä ja jaksamista, mummi ja vaari

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hienoja kukkia!