Tervetuloa matkalle aurinkoon!

perjantai 17. joulukuuta 2010

Hotellihuoneemme ovat siis kohti kaksoistorneja. Näköala on todella hieno, kun edessä ei ole yhtään rakennusta, vaan tilaa ja avaruutta. Ikkunat ylettyvät lähes lattiasta kattoon.


Huoneistomme vessa on myös erittäin hyvin varusteltu. Lämmitettävää pöntönrinkulaa ei täältä löydy, mutta puhelin on kyllä pöntön vieressä. Suihkusaippuaa on muutamia laatuja, palasaippuaa samoin (ihanat tuoksut, sitruunaa!), perinteisten hammasharjojen lisäksi löytyy suuvesi, kynsileikkurit, kynsiviila, pyykinpesuaine, merisuolaa kylpyveteen... Naistenlaukkukin on erikseen sukkahousuineen yms. tykötarpeineen!!

Hotellin aamupala oli jälleen yksi huipuimmista, mitä on nähty. Tavallisten munakkaiden, paistettujen perunoiden yms. oheen sai ainakin intialaista, japanilaiskiinalaista sekä länsimaalaista herkkua. Oli rotipratoja, currykanaa, puuroa, keittoja, sushia, hedelmiä, mehua, muroja, graavilohta, nuudeleita, pannukakkuja, tuoremarjahedelmämehuja, suklaafondueta, vaahtokarkkeja.... Puolet päivästä voisi helposti käyttää aamupalalla!

Aamupalan jälkeen lähdimme lähimaastoon tutkimusretkelle. Ensimmäinen kohteemme oli, yllätys yllätys, akvaario. Joulun tulo näkyi sielläkin, joulukuusia ja -koristeita oli joka paikassa ja  pojat saivat vilkkuvaiset tonttulakit ja tytöt poronsarvipannan. 
Akvaario oli todella hieno. Siellä esiteltiin myös muuta eläimistöä täältä kuin kaloja. Aika kului siivillä ja oli oikein mukavaa. Täällä kannattaa ehdottomasti poiketa!

Matkalla putkeen... Ei tarvinnut edes itse kävellä, vaan seisoskeli rauhassa liukuhihnan päällä!

Hui hai!

Ei itkeä saa, ei meluta saa, joku voi tulla ikkunan taa!!!
Tontut ovat liikkeellä mitä moninaisemmissa paikoissa!

Sateen yllättäessä jatkoimmekin matkaa kohti Malesian laajinta rakennusta eli yhtä Aasian isointa ostoskeskusta. Kauppoja löytyy varmasti joka makuun, koska niitä on yli 1000... Shoppailut jäivät nyt tyystin, koska kohteemme oli Malesian suurin sisähuvipuisto ostarin 5. - 7. kerroksessa.


 Lapsilla oli oikein lystiä. Aikuisilla huomattavasti tylsempää... Miksei vanhemmille ole mitään lepo/virkistystilaa, jossa voisi lukea päivän lehden, siemailla virkistäviä juomia ja ottaa jalkahierontaa silloin, kun lapset viipottavat jossain vekottimissa meluisassa ja viileässä "puistossa"?



Tänne voisin tulla uudestaankin, katotaas, kuinka vielä keretään.


Kauan ei tarvinnut unta odotella kylvyn jälkeen. Kuinka monta korvaa löydät kuvasta?
Öitä, öitä!


Ei kommentteja: