Tervetuloa matkalle aurinkoon!

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Aamupäivällä se sitten koitti, sukellus uusiin ulottuvuuksiin...

Visa ja Visan keltainen pakettiauto saapuivat Edenin uima-altaalle. Edessä oli vetisiä hetkiä!


Kaikki kynnelle kykenevät yli 8-vuotiaat pinnan alle...


Hiukan säätöä ja menoksi!


Ja tältä meno näytti:


Ope, poika ja äiti.

Vinksin vonksin...

Visan ohjeita kuunneltiin tosi tarkkaavaisesti. Kaikki pääsivät kahteen kertaan veden alle. Muutama jäi rannalle ruikuttamaan, ikä ei anna vielä myöten tähän hupiin.

Tahtoo kans!
Vähän esimakua tulevasta kuitenkin annettiin:


Sukeltajat olivat tosi innoisssaan kokeilusta. Pojista oli huippuhienoa olla niin kauan veden alla. He näyttivät sopeutuvan uuteen elementtiin todella nopeasti. 

Iso KIITOS Visalle kärsivällisyydestä näiden sähläreiden kanssa. Rento ja jämäkkä ote piti porukan kasassa ja suosittelemme lämpimästi tällaista kokeilua, jos sukeltaminen pikkiriikkisenkään kiinnostaa.


Oskari lähti snorklaamaan sukelluksen jälkeen:
- On tää niin säälittävää!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä omakin matkakuume kasvaa,varsinkin kun Suomessa ei nämä kelit ole mitään helteisiä.Nastarenkaita tässä autoihin asennellaan.
Säälitti kyllä tuo Ilonan mielentila,mutta hän on kyllä varmasti teidän perheen " hurmaava selviytyjä" kuitenkin.
T. thaimatkaajat Merja ja Jussi

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi....Kylläpä teillä pojat oli hieno sukelluskoulu,sekin koulu on mummulta ja taatalta käymättä!!Uimahypyt olivat myös taitavia.Siellä on hyvä harrastaa kaikenlaista vedessä kun ei tule heti vilu!Täällä karpalosuollakin oli oma tunnelmansa ,varsinkin lopussa kun loikkasin ojan yli hyppy jäi liian lyhyeksi ja mulahdin haaroväliä myöden mutaojaan ,marjat pysyi pystyssä ,mitä nyt vyötäröä myöden oli mutavellissä ,että sellaisia pituushyppy harjoituksia.Aja A

Anonyymi kirjoitti...

vautsi vau! Hieno sukelluskoulu, onhan se upeaa päästä oikeasti veden alle sukeltelemaan ja ihmettelemään. Me on tyydytty tänään suihkuttelemaan ja Roope pääsi myös ammeeseen uiskentelemaan, onneksi se vielä riittää ;)

Mukavia päiviä!

Paula