Tervetuloa matkalle aurinkoon!

tiistai 18. lokakuuta 2011

Savadii khaa!!!

Vihdoista viimein tämä aparaatti toimii täällä hotellin aulassa, huoneessa siis ei vieläkään.
Saadaanpahan terveiset kuitenkin laitettua.

Katrin ja Pasin porukka sitten saapui tänne kuumuuteen perjantaina. Allas oli kovassa käytössä heti ja Visa ja Oskari ovat esitelleet lukemattomia erilaisia uimahyppyjä, kuten Norjalainen ja Korkki ja Apina...


Ja tässä siis vielä hotelli:


Kiirusta on pitänyt. Olimme porukalla lauantaina Pattaya Parkissa ja sunnuntaina merenrannalla Sattahipissa uimassa. Aurinko paistoi ja lämmintä riitti.

Tässä Pattaya Parkin jälkeen piti vielä päästä meren aaltoihin Jompparin rannassa. 
Hauskaa oli, uikkarit ja hiukset täynnä santaa.

 Visa ja Samuli lepäilevät Aku Ankan parissa Sattahipin hietikolla.

Sininen taivas ja kimmeltävä meri :-)


Pojat löysivät rapuja ja rakensivat niille talon aitauksineen.

Tänään olimme Khao Kheow:n eläintarhassa (taas). Tavalliseen thaimaalaiseen tapaan kuski haki meidät ajoissa, mutta sitten mentiin tankkaamaan... On se kumma, että sitä autoa ei voi tankata, ennen kuin tullaan hakemaan asiakkaita kyytiin. Kuski oli kyllä hajulla, että minne mennään, mutta piti kysyä matkalla neuvoa ja sitten tehtiin "pieni" kierros, että päästiin taas oikealle reitille. 

Vaikka olemmekin käyneet jo muutaman kerran eläintarhassa, niin löysimme tänään uusia eläimiä. 


Simpansseja ja orankeja, pingviinejä ja pupuja... Lintutalossa oli todella paljon siivekkäitä, virtahevot oli tosi tylsiä, kun vaan nukkuivat. Kirahvit söivät kyllä innokkaasti, samoin norsut. Sarvikuonoille oli tehty uusi katos ja latinaakin opittiin (rhino = nenä).





Tällä kertaa nähtiin viidakkoshowkin kokonaan.



Pikku oranki oli näytillä ja pojat saivat taluttaa sitä pätkän matkaa. Sitten se tarttui vielä minunkin käteeni ja piti niin kovasti kiinni ja tuijotti pienillä ruskeilla silmillään, 
että olisin voinut taluttaa sen kotiin asti :-)



Hyvää yötä täältä uima-altaan ääreltä ja jäämme jännittyneenä odottelemaan huomista!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas mukava, että teillä on kaikki hyvin. Oikein jo kurkittiin konetta, etteikö mitään uutta kuulu. Lomaa varmaan kaikki kaipasivat ja kokemuksia tulee roppa kaupalla toisillekkin kerrottavaksi.Terveisiä kaikille Turpiininkadulta.