Tervetuloa matkalle aurinkoon!

tiistai 4. lokakuuta 2011

Maanantaina inventoimme tavaroita. Kolme matkalaukullista jätettiin varastoon ja loput mukaan... Taksi ahtoi laukkuja 15 min autoon. Soi Yumen ruuhkassa istuessa alkoi jo arveluttaa, ehtisimmekö lentokentälle ajoissa.

Loppumatka sujuikin jouheasti ja saavuimme U-Tapaon kentälle ihan aikataulussa. Pienellä kentällä on pienen kentän edut. Matkalaukkujen tarkistus (lasten reput pengottiin, mutta joutuivat tyytymään koulukirjoihin, pikkuautoihin ja nalleihin) ja passien tarkistus sujui todella nopeasti. Odotustilaan ohjattiin lähes kädestä pitäen. Pienen hetken kuluttua pääsimme hyvin nopean turvallisuustarkastuksen jälkeen odottamaan jälleen. Lentoyhtiö tarjosi odottelun aikana mainioita pitsanpaloja ja virvokkeita. Lapsillekin maistui :-)

Lentokoneen vierelle sadan metrin päähän meidät kuljetettiin bussilla. Kun olimme kiivenneet koneeseen, ehdimme hädin tuskin istuutua, kun kone lähti rullaamaan kiitoradalle. Ei tainnut olla ilmassa ruuhkaa tällä kertaa!


Lentoemoilla piti vähän kiirusta, kun piti tarjoilla välipalaakin tunnin lennolla. Hyvät oli eväät:


Juuri kun oli noustu, saatiinkin laskeutua tänne:


Perillä meitä odotti joskus maailman hienoimmaksi valittu lentokenttä.


Eli Koh Samuilla ollaan!

Majoituspaikkamme on nyt Tonggad Resort Lamai beachillä.
Tässä tyttöjen huone:



Hotelli on todella rauhallisella paikalla. Suurinta melua pitävät yöllä sirittävät sirkat... 
Taidamme olla hotellin ainoat asukkaat tällä hetkellä.

Näkymä poikien huoneen ikkunasta.

Rannalla oli rauhallista. Lapset innostuivat kovasti, oli todella hauskaa juosta ja 
kiipeillä laskuveden aikaan.




Allaskin on edelleen ihan huippujuttu, vaikkei kovin iso olekaan. Siinä mahtui hyvin sukeltamaan, hyppimään, leikkimään uimakilpailuja sekä pitämään vesijumppaa...
Koulunkäyntiäkään ei ole unohdettu!


Rantahiekkaan syntyy kuvaamataidon tunnilla simpukankuorella piirretty palmu. 
Ja hieno palmu olikin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska seurata taas kuulumisianne blogista! Matkakuume tässä nousee, mutta eipä haittaa tällä kertaa, koska pian tapaamme Thaimaan lämmössä!
Terkuin, Katri & co

Anonyymi kirjoitti...

Hämäläisetkin ehti mukaan edes katseluun hieno nähdä upeita maisemia,ja lasten touhuja.Minä olen könynnyt puolukka ja suppismetsässä karpalot sentään ostin.Hyvää jatkoa! Mummu ja taata.

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja terveiset Oulusta.Menettekö käymään Samuilta Taolle.Siellä olisi teille kyllä erinomaiset sukeltelumahdollisuudet.
Taolta sitten taksiboatilla NAngyanin saarelle ja siellä on aivan ihana ranta+hyvä ruokaravintola,jossa lapsetkin viihtyisi ja äiti+isä voi sukeltaa vaikka rannalta käsin.Suositellaan http://thaimatkaajat2010.blogspot.com/2010/10/taksiboatilla-nangyanin-saarelle.html
Ihanaa lomaa teille :)
T. Merja ja Jussi

Anonyymi kirjoitti...

Hello! Ihania kuvia jälleen eikä varmasti tarvitse muistuttaa, että nauttikaa! Mutta muistakaa nauttia teidänkin puolesta kun minä täällä hoidan Laura sinun "jättämiäsi" hommia ja vielä ihan ansiokkaasti! Skypetellään taas! Terkut ja halit!
t.Kati&poppoo