Tervetuloa matkalle aurinkoon!

tiistai 25. lokakuuta 2011

Oi sinä aurinkoinen Thaimaa, kaikkien perhepetien äiti!

Olemme nyt muuttaneet hotelli Arecaan, Mike Shopping Mallia vastapäätä, Soi Diana Innillä. Vinkin tähän saimme Thaiklupin sivuilta, kuinkas muuten. Asettuminen hotelliin "edellytti" kyllä liittymistä Thaiclubin jäseneksi, mutta kyllä kannatti :-)

Saimme nimittäin koko konkkaronkalle luxury-huoneen hintaan 2200 b, jossa alennusta normaalihintaan 600 b!


 Hotellikompleksi koostuu kolmesta osasta, Arecasta, Coronasta ja meidän tornista Evergreenistä.
  Kuvassa yllä meidän tornin sisäänkäynti.
Hotellialueella on kaksi uima-allasta, kaksi kuntosalia, hierontaa, ravintolat... 
Coronassa tehdään nyt remonttia. Evergreen on upea.

Asettuminen ei kuitenkaan käynyt ihan helposti. Tulimme taloon ja katsastimme huoneen.
Hieno ja iso! Ei haise mikään!
Kylpyamme, nyt tulpan kera! Parveke, kuudes kerros! Oi ja sohva pikkuipanoille!



Mutta missä petaus? Ei kun respaan kysymään lakanoita... Ei ole. Siis tässä hotellissa ei ole lakanoita, vaan ainoastaan peitteitä... Luvattiin toimittaa peitteitä, eiköhän me niillä pärjätä. Kyliltä tullessa huoneeseen oli tuotu YKSI huopa. Ja takaisin alakertaan... Menimme lopulta sinne respaan asti, josta huone oli alunperin varattu... selitystä taas ja asia luvattiin hoitaa, kaikille olisi sänky. Ruualta palattuamme huoneeseen oli tuotu YKSI lakana lisää (niitä siis olikin jossain kätköissä ;-) ).

Taas juoksin kysymään, että tarvittaisiin lisää... No me on jo saatu yksi petaussetti ja enempää ei tipu. Piste. Tukerö, tukerö... Just joo, mehän ihan varmasti nukutaan yhdessä samassa vuoteessa kaikkien ipanoitten kanssa!!!

Lisävuode olisi maksanut 500 b yöltä. Ei tod makseta, kun kerran huone oli myyty meille niin, että voimme siellä kaikki olla. Otettiin sitten Eero-Pekan vuoteesta ylimääräinen päällyslakana ja sijattiin siitä toinen peti. Harkitsimme jopa, että ostaisimme yhden lakanan, mutta käypä se nyt näinkin. Onneksi oli koristetyynyjä, joista saatiin tyynyt ja ylimääräisistä tyynyistä niihin tyynyliinat. Minä olin ostanut itselleni oman tyynyn jo heti ekana päivänä maahan tullessa  :-)

Kylpyyn, kylpyyn!!!

Järjestelimme siis lakanoita pirpanoille. Onneksi peiton virkaa voi toimittaa ohuet kankaat, eihän täällä paleltumaan pääse. Täytyy vaan kierrättää noita lakanoita jossain vaiheessa, sillä ainakaan tänään niitä ylimääräisiä ei vaihdettu kun muut lakanat vaihdettiin :-)
Kyllä kolmen lapsen kanssa on niin helppoa!!!

Onneksi muuten on hienoa. Allasalue on hyvä ja hiljainen, mitä nyt tekevät sitä remonttia. Niihin ääniin jo Edenissä totuttiinkin. Poreet on tosi hauskat. Aamupalalla on valinnanvaraa. Lapset syö muroja urakalla taas vuoden tarpeisiin.


Henkilökunta on kohteliasta ja ystävällistä (mitä nyt nipoovat yhdestä lakanasta). 
Parvekkeella viihtyy, melua ei ole missään ja kylille on lyhyt matka.
Niin, että kyllä tässä nyt hetki ollaan ennen seuraavia retkiä!

Ollaan tossa ylänurkan huoneessa, noitten harmaitten raitojen yläpuolella. 
Nähdään hyvin altaalle. 
Noi ihan pikkuiset ikkunat on meidän pesuhuoneesen.

Kansiossa on lisää kuvia!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...Eilenkin kirjoittelin taisi hävitä tietokoneen syövereihin.On teillä hienon näköinen hotelli,lasten kiva uida kunhan korvat paranee.Lakana juttu kummallinen!Sain suppis kopan laitettua osa kuivamassa, toiset pakastimeen.Terv taata ja mummu.

Anonyymi kirjoitti...

Me mummut äsken soiteltiin ja sain ohjeet tähän kommentointiin, toivottavasti nyt osaan. Olen kuvia kyllä katsellut (kateellisenakin?), mutta en osannut mihinkään kirjoitella. Toivottavasti tulvat eivät pahene eikä leviä, että Elvi-mummu pääsee laskeutumaan! Me lähdetään Barcelonaan lomailemaan, ehkä vähän lämpöisempää siellä kuin täällä. Onhan täälläkin sentään + 7.
Mukavaa oloa tv. Eila