Tervetuloa matkalle aurinkoon!

tiistai 13. joulukuuta 2011

Kiitos taas kommenteista!

Tänään on pidetty kuvasulkeisia, joten uusia kuvia on roppakaupalla linkeissä lisää. Viimeiset kuvat Bangkokistakin saatiin vasta nyt siivottua, joten mm. kiinalainen kaupunginosa esittäytyy nyt.

Mutta me siis lensimme uudestaan Koh Samuille. 

Lähtö Bangkokin illasta

Majapaikkamme katsoimme jo etukäteen viime reissulla ja oleilemme nyt Lamai beachilla Seabreeze -hotellissa. Hotellista on lyhyt kävelymatka rantaan ja ruokapaikkoihin. Uima-allas löytyy ja nettikin kuuluu hintaan ja pelaakin mukavasti. Voimme suositella.

Lentolisko?

Tutustuimme täälläkin paikalliseen akvaarioon. Yllättävän paljon oli altaita ja lapset jaksoivat jälleen katsella niitä kiinnostuneena. Monta kalaa tunnistettiin myös pinnan alla nähtynä, hyvä meitä!







Lipun hintaa kuului myös merileijona show. Sellaista ei ole vielä muualla nähtykään. Hauskoja otuksia ja taitaviakin olivat. Erilaiset kuljetukset sujuivat kuononpäällä ja hyppyjä suoritettiin korkealle ja pitkälle.





Toinen lipun hintaan kuuluva show oli tiikeri/lintuesitys.

Tiikerit kiipeilivät telineille ja naruille, hyppivät tulivanteiden läpi ja "halailivat" hoitajaansa.



Söpö pikkukissa?

Lintuesityksessä papukaijat tekivät temppujaan ja haukat syöksähtelivät ottamaan leluja vapaaehtoisten käsistä.





Saukoilla riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun ne autoilivat ja uivat sekä järjestelivät pulloja. Lopuksi sai vielä tietysti ottaa valokuvia suosikkieläimensa kera.


Suuri syy Samuille tulemiseen oli se, että pääsisimme jälleen pinnan alle. Meidän tuurillamme vaahtopäitä on riittänyt ja näkyvyydet ovat olleet huonoja ja vielä huonompia.... Mutta kokemusta siitä kertyy kuitenkin ja ei ole vielä kyllästytty etsimään sitä kristallinkirkasta vettä. Tuulta on siis riittänyt, muutama reissu on peruttukin korkean aallokon vuoksi. 

Sukellusta tropiikissa
 
Minäkin kävin huvipuistoristeilyllä eilen muutaman tunnin ajan :-) 
Pahoinvointitabletit rules, matka oli hauska isossa aallokossa (paitsi sillä yhdellä poloisella...). Palaamaan vaan jouduttiin, kun Koh Phanganin jälkeen aallot olivat liian suuria.
Kuvia löytyy Samui-kansiosta, eivät ole nyt erikseen ainakaan vielä. Samean veden lisäksi hieno kamerani ei ole lainkaan yhteistyöhaluinen, valotukset mitä sattuu, zoomi eikä salama toimi, ohjelmatkin jumittaa yms. yms. mukavaa. Ottanut selvästi nokkiinsa tropiikista, sillä kylmässä ja kuivassa esim. Chiang Maissa ei ongelmia ollut.


Petrille joulupukki toi jo etukäteen keltaisen paketin. Vesitiiviin säkin sisältä paljastui pikkukamera sukelluskoteloineen. Jos se vaikka pelastaisi tilannetta.


Stefu otti seuraavat otokset Petrin kameralla:



Aalloissa on ollut se hyvä puoli, että rantaelämää on vietetty ilman suurempia kitinöitä ja riitelyitä. Hauskaa on riittänyt omalla porukalla ja välillä on Eero-Pekka liittynyt paikallistenkin lasten seuraan. 

Vaahtokylpy


Kohta merenneito kastuu!


 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Merenkäynti on tosiaan ollut melkoinen viime päivinä. Tulimme perheen kanssa eilen Samuilta Taolle Lomprayah katamaraanilla ja iso osa porukkaa oli merisairaana. Ylhäälläkin kun istuttiin noin puolet porukkaa "keskusteli" mustien pussien kanssa ja merivesi roiskui sinne asti. Oli siinä lapsilla ihmettelemistä, mutta hyvin matkan tsemppasivat, meidän sisseillä ei ollut isompaa hätää.

Anonyymi kirjoitti...

Lämmintä Joulua sinne teille kaikille !!Ja nauttikaa vielä auringosta, täällä ei paljon paista..Terkuin L.E.